GOLD

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας απτή αξία με ταχύτητα και σε μεγάλη κλίμακα. Από τη «γέννησή» της ταυτίστηκε µε την τεχνολογία, καθώς αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τη σημασία της για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των οργανισμών.

Στην Ελλάδα, η Accenture δραστηριοποιείται για 30+ χρόνια και διαθέτει παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απασχολώντας πλέον 1.350+ στελέχη. Βάσει του εταιρικού της σκοπού «to deliver on the promise of technology and human ingenuity», η εταιρεία διευρύνει διαρκώς το αποτύπωμά της στην Ελλάδα ενισχύοντας την παρουσία και το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της.

Η American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός. Oι εταιρίες/μέλη της AIG παρέχουν  ένα ευρύ φάσμα ασφαλίσεων τα οποία είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες, σε περίπου 70 χώρες και δικαιοδοσίες, να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να τους παρέχουν τα μέσα να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους. Η AIG είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

AIG είναι η εμπορική ονομασία των παγκόσμιων ασφαλιστικών υπηρεσιών της American International Group, Inc. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται από θυγατρικές ή συνδεδεμένες εταιρίες της American International Group, Inc. Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες  ενδέχεται να μην διατίθενται σε κάθε χώρα ή δικαιοδοσία και  οι καλύψεις διέπονται από τους όρους και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε ασφαλιστικής σύμβασης. Μη ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα ενδέχεται να παρέχονται από ανεξάρτητα τρίτα πρόσωπα. Ορισμένα ασφαλιστικά προϊόντα γενικών ασφαλίσεων ενδέχεται να παρέχονται από πρόσθετο ασφαλιστικό φορέα.

Η AIG Europe S.A. είναι ασφαλιστική επιχείρηση με αριθμό μητρώου εταιρείας B 218806 του Εμπορικού Μητρώου και Μητρώου Εταιρειών (R.C.S.) Λουξεμβούργου. Η AIG Europe S.A. έχει την έδρα της στη διεύθυνση 35D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, http://www.aig.lu/. Η AIG Europe S.A. είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Οικονομικών του Λουξεμβούργου και εποπτεύεται από την Επιτροπή Ασφαλίσεων, 11 rue Robert Stumper, L-2557 Luxembourg, GD de Luxembourg, Τηλ.: (+352) 22 69 11 – 1, caa@caa.lu, http://www.caa.lu/. H AIG Europe S.A. (Υποκατάστημα Ελλάδος) είναι εγκατεστημένη επί της Λ. Κηφισίας 119, Μαρούσι, Αθήνα και έχει αρ. ΓΕΜΗ 147135660001, ΑΦΜ 996898851, ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών

http://newsroom.cisco.com/overview

Cisco (NASDAQ: CSCO)

Σε ένα οικονομικό περιβάλλον πιο ανοιχτό και πιο ανταγωνιστικό, η Cisco βοηθά τους πελάτες της να αδράξουν την ευκαιρία των νέων δυνατοτήτων της τεχνολογίας και να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά στο χάρτη της ψηφιοποίησης της επιχειρηματικής τους παρουσίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες, η διερεύνηση για τον εντοπισμό των αναγκών τους, η χάραξη των κατάλληλων στρατηγικών, αλλά και η παροχή λύσεων που θα εδραιώσουν την επιτυχία τους.

Από το 1984, χρονολογία «σταθμός» για την εταιρεία, καθώς ιδρύθηκε από δύο απόφοιτους του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, τον Leonard Bosack και την σύζυγό του Sandy Lerner με αφορμή την επιθυμία τους να στείλουν e-mail ο ένας στον άλλο, από τα αντίστοιχα γραφεία τους, έως σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να καινοτομεί με στόχο την συνεχή επίλυση επιχειρηματικών προκλήσεων. Πλέον, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις δικτύωσης, με το 85% της διαδικτυακής κίνησης να περνάει μέσα από τα συστήματα της Cisco.

About Cisco

Cisco.com

DT&S

Networking AcademySkills for All

Investor RelationsAnalyst Relations

Products & ServicesCisco’s Solutions

 

Η EMPIST παρέχει επιχειρησιακές λύσεις τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και γραφεία στις ΗΠΑ και την Αθήνα, η ομάδα της EMPIST σχεδιάζει, παραμετροποιεί και υλοποιεί λύσεις πληροφοριακής υποδομής και ασφάλειας, καθώς και ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών για τους πελάτες της στον Κατασκευαστικό Κλάδο, την Ναυτιλία, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο / Retail, την Παραγωγή και Μεταποίηση, Υγεία, Οικονομικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και ΜΚΟ. 

Από το 2019 και μετά, εντάσσεται στη λίστα με τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις πληροφορικής στον τομέα της Ασφάλειας CRN Security 100, στην λίστα CRN MSP 500 (Pioneer 250) καθώς και στη MSP 501 την πρώτη, μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κατάταξη των Managed Service Provider  παγκοσμίως. Η  EMPIST έχει έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ και τοπικά γραφεία στην Αριζόνα και την Αθήνα. 

Καλωσορίσατε στην interworks.cloud Distribution, τον κορυφαίο διανομέα cloud υπηρεσιών και προϊόντων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στοχεύουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων σε Ελλάδα, Μάλτα, Βουλγαρία, Κύπρο και την ευρύτερη νοτιοανατολική Ευρώπη. Το δίκτυό μας αριθμεί πάνω από 600 εταιρείες πληροφορικής, καθιστώντας μας ζωτικό σύμμαχο για αντιπροσώπους και προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως η Microsoft, η Google και η Acronis.

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις cloud με έμφαση στην ταχύτητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια, προκειμένου να καλύψουμε τις ποικίλες επιχειρηματικές ανάγκες. Με διακρίσεις όπως Microsoft Gold Partner και το πρώτο πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Acronis στην περιοχή, παρέχουμε στους συνεργάτες μας ασυναγώνιστη κατάρτιση και υποστήριξη διαθέσιμη 24/7, εφοδιάζοντάς τους με τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτύχουν ανάπτυξη και επιτυχία.

Η Logstail, μια κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία κυβερνοασφάλειας και άμυνας, διαπρέπει στη μετατροπή απλών δεδομένων σε αξιόπιστες πληροφορίες μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης και ανάλυσης αρχείων καταγραφής ασφάλειας που υποστηρίζεται από Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Η πλατφόρμα ενσωματώνεται σε ολόκληρο το φάσμα της επικοινωνίας μεταξύ DevSecOps, υποστηρίζοντας την ανάλυση, παρακολούθηση, αντιμετώπιση προβλημάτων, απόκριση περιστατικών και λειτουργίες ασφάλειας. Ειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των Στρατιωτικών και Διαστημικών τεχνολογιών, διασφαλίζοντας τον ασφαλή χειρισμό κρίσιμων δραστηριοτήτων.
Με έδρα την Αθήνα, και παρουσία στη Κύπρο, η Logstail επεκτείνει το αποτύπωμά της με παρουσία στο Βέλγιο μέσα στο 2024. Η δέσμευσή μας εκτείνεται πέρα από την παροχή τεχνολογίας, καθώς προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής, διαχείρισης και ασφάλειας τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους οργανισμούς. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την απόκριση συμβάντων, δοκιμές διείσδυσης και εκτίμησης τρωτοτήτων, διασφαλίζοντας το μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών μας.
Διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στους κυβερνητικούς, δημόσιους, αεροδιαστημικούς, χρηματοοικονομικούς, ναυτιλιακούς και τεχνολογικούς τομείς, η Logstail έχει φέρει εις πέρας έργα ασφάλειας υψηλού επιπέδου και έχει δημιουργήσει σημαντικές συνεργασίες παγκοσμίως. Δίνουμε προτεραιότητα σε μια αποτελεσματική προσέγγιση έρευνας και ανάπτυξης (R&D), διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα, στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο απειλών στον κυβερνοχώρο.

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του δανέζικου ομίλου Netcompany A/S, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα και μία από τις πιο σημαντικές στην Ευρώπη. Απασχολεί περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες, συνθέτοντας μια πολυπολιτισμική ομάδα από 50 διαφορετικές εθνικότητες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία σε 10 χώρες, ενώ  οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Η Netcompany-Intrasoft αξιοποιεί την Πληροφορική και την Tεχνολογία για να αναπτύξει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Η πολυετής διεθνής της εμπειρία και τεχνογνωσία σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, αποτελούν παρακαταθήκη προς ένα βιώσιμο, κοινωνικά υπεύθυνο και ψηφιακά ασφαλές μέλλον.

Neurosoft is a leading Managed Services Provider (MSP) that specializes in offering end-to-end premium integrated services in the areas of Cyber Security, Technology Solutions and Field Services. Our services are designed to meet our customers’ holistic needs to increase efficiency and security, supporting business resilience and continuity. Thus, we operate in a vendor-agnostic way offering services that allow us to choose the best-of-breed solution to best serve our customer’s business goals. Neurosoft is active in Greece and Cyprus in both private and public sector projects and has been listed on the Italian Stock Exchange since 2009 (Euronext Growth Italia market | Bloomberg NRST: IM). The statutory majority shareholder is OPAP S.A.

H UBITECH αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία παροχής υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής λογισμικού, ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων και παροχής τεχνολογικών λύσεων, η οποία ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνικές λύσεις και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η ασφαλής πρόσβαση και διαχείριση της πληροφορίας και των δεδομένων που αυτοί διαχειρίζονται και ανταλλάσσουν. Η UBITECH ιδρύθηκε στην Αθήνα, το 2005, στρέφοντας το ενδιαφέρον της στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή αγορά αναλαμβάνοντας πλήθος συμβολαίων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών συγχρηματοδοτούμενων ερευνητικών προγραμμάτων για την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων Έρευνας & Ανάπτυξης. Η UBITECH έχει διευρύνει τις δραστηριότητές της με στόχο τις διεθνείς αγορές μέσω των θυγατρικών ή συνεργαζόμενων εταιρειών στην Κύπρο και το Βέλγιο.