GOLD

Καλωσορίσατε στην interworks.cloud Distribution, τον κορυφαίο διανομέα cloud υπηρεσιών και προϊόντων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στοχεύουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων σε Ελλάδα, Μάλτα, Βουλγαρία, Κύπρο και την ευρύτερη νοτιοανατολική Ευρώπη. Το δίκτυό μας αριθμεί πάνω από 600 εταιρείες πληροφορικής, καθιστώντας μας ζωτικό σύμμαχο για αντιπροσώπους και προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως η Microsoft, η Google και η Acronis.

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις cloud με έμφαση στην ταχύτητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια, προκειμένου να καλύψουμε τις ποικίλες επιχειρηματικές ανάγκες. Με διακρίσεις όπως Microsoft Gold Partner και το πρώτο πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Acronis στην περιοχή, παρέχουμε στους συνεργάτες μας ασυναγώνιστη κατάρτιση και υποστήριξη διαθέσιμη 24/7, εφοδιάζοντάς τους με τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτύχουν ανάπτυξη και επιτυχία.

Η Designia Insurance Brokers δραστηριοποιείται από το 1992 στη διαμεσολάβηση ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εργασιών και στη διαχείριση κινδύνων. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλους τους κλάδους ασφάλισης, έχοντας τη δυνατότητα ασφαλιστικής τοποθέτησης εξειδικευμένων αναγκών, στις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τους καλύτερους όρους για τους πελάτες της. Συνεργάζεται με τους καλύτερους ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού κι έτσι μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα και για διεθνείς  ασφαλιστικές λύσεις.

Βασικό χαρακτηριστικό της Designia Insurance Brokers που την κατατάσσει στις πιο σημαντικές εταιρείες μεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων στην Ελλάδα, είναι ότι αποτελεί έναν κόμβο πολυετούς εμπειρίας και άριστης τεχνογνωσίας που επενδύει διαχρονικά στην εξέλιξη της, σε όφελος των πελατών και συνεργατών της

ΗEMPIST παρέχει επιχειρησιακές λύσεις τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και γραφεία στις ΗΠΑ και την Αθήνα, η ομάδα της EMPIST σχεδιάζει, παραμετροποιεί και υλοποιεί λύσεις πληροφοριακής υποδομής και ασφάλειας, καθώς και ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών για τους πελάτες της στον Κατασκευαστικό Κλάδο, την Ναυτιλία, την Παραγωγή και Μεταποίηση, Υγεία, Οικονομικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Οι κόποι και τα αποτελέσματα της δουλειάς της, επιβραβεύονται κάθε χρόνο, ειδικότερα από το 2019 και μετά, αφού εντάσσεται στη λίστα με τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις πληροφορικής στον τομέα της Ασφάλειας CRN Security 100, στην λίστα CRN MSP 500 (Pioneer 250) καθώς και στη MSP 501 την πρώτη, μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κατάταξη των Managed Service Provider παγκοσμίως.ΗEMPIST έχει έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ και τοπικά γραφεία στην Αριζόνα και την Αθήνα. 

Η Giant Stride ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να προσφέρει μια ολιστική διαχείριση ΙΤ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου οι επιχειρηματίες να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όσον αφορά τη διαχείριση της τεχνολογίας στην επιχείρηση τους.

 Το 2021 βραβεύτηκε για την υπηρεσία IT Transformation as a Service που βάζει τέλος στη πολυπλοκότητα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την μετάβαση τους στο Cloud, ενώ το 2023 διακρίθηκε ως μια από τις 10 καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για τις πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες ασφαλείας και ΙΤ.

GoldH Tictac Data Recovery Cyber Security ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με αντικείμενο την ανάκτηση δεδομένων και την διερεύνηση ηλεκτρονικών πειστηρίων.

Από το 2017 το τμήμα κυβερνοασφάλειας της Tictac παρέχει υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και Disaster Recovery ενώ είναι μια από τις λίγες εταιρίες στην Ευρώπη που ασχολείται με την αντιμετώπιση επιθέσεων Ransomware. Με την πλέον πολυετή εμπειρία των μηχανικών της Tictac έχει βοηθήσει πολυάριθμες εταιρίες και οργανισμούς να αντιμετωπίσουν περιστατικά Ransomware μειώνοντας το τελικό κόστος και τον χρόνο διακοπής λειτουργίας κάθε φορά που έχει εμπλοκή.

Σήμερα η Tictac αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κυβερνοασφάλειας στην χώρα, προστατεύοντας από κυβερνοεπιθέσεις μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις με υπηρεσίες Security Operation Center (SOC). Παράλληλα η Tictac αποτελεί επίσημο διανομέα Ελλάδας και Κύπρου των λύσεων Comodo / Xcitium, SecurityScorecard, DeepInstict ενώ είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταπωλητές της Acronis και Tictac DRaaS Cloud Backup με πάνω από 200 μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

H UBITECH αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία παροχής υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής λογισμικού, ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων και παροχής τεχνολογικών λύσεων, η οποία ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνικές λύσεις και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η ασφαλής πρόσβαση και διαχείριση της πληροφορίας και των δεδομένων που αυτοί διαχειρίζονται και ανταλλάσσουν.

Η UBITECH ιδρύθηκε στην Αθήνα, το 2005, στρέφοντας το ενδιαφέρον της στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή αγορά αναλαμβάνοντας πλήθος συμβολαίων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών συγχρηματοδοτούμενων ερευνητικών προγραμμάτων για την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων Έρευνας & Ανάπτυξης. Η UBITECH έχει διευρύνει τις δραστηριότητές της με στόχο τις διεθνείς αγορές μέσω των θυγατρικών ή συνεργαζόμενων εταιρειών στην Κύπρο και το Βέλγιο.

H UBITECH αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία παροχής υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής λογισμικού, ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων και παροχής τεχνολογικών λύσεων, η οποία ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνικές λύσεις και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η ασφαλής πρόσβαση και διαχείριση της πληροφορίας και των δεδομένων που αυτοί διαχειρίζονται και ανταλλάσσουν. Η UBITECH ιδρύθηκε στην Αθήνα, το 2005, στρέφοντας το ενδιαφέρον της στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή αγορά αναλαμβάνοντας πλήθος συμβολαίων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών συγχρηματοδοτούμενων ερευνητικών προγραμμάτων για την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων Έρευνας & Ανάπτυξης. Η UBITECH έχει διευρύνει τις δραστηριότητές της με στόχο τις διεθνείς αγορές μέσω των θυγατρικών ή συνεργαζόμενων εταιρειών στην Κύπρο και το Βέλγιο.

Η ZIA INSURANCE είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με απόλυτη γνώση της ασφαλιστικής αγοράς. Στελεχώνεται από μεσίτες ασφαλίσεων με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο, οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους ένα μακροσκελέστατο portfolio διακεκριμένων πελατών.

Ειδικευόμαστε σε πρακτικές μεταξύ επιχειρήσεων και σε πολιτικές ασφαλίσεων σε όλους τους κλάδους, προσφέροντας επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες σε νομικά πρόσωπα, παρέχοντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη και καινοτόμες λύσεις ακόμη και για τις πιο περίπλοκες υποθέσεις