ΘΕΜΑ

2nd CYBER SECURITY CONFERENCE THESSALONIKI

24 MΑΪΟΥ 2024
PORTO PALACE HOTEL

«Accelerating the evolution of security »

Κυβερνοασφάλεια σε Πρώτο Πλάνο

Το Cyber Security Conference 2023 διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τις απειλές του διαδικτύου που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των ψηφιακών κινδύνων.

Τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη της ψηφιοποίησης, οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν τον Νο1 κίνδυνο για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Σε μία εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία οργανισμοί, επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και απλοί ιδιώτες αποτελούν στόχο επίδοξων hackers και καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά χιλιάδες διαδικτυακές απειλές.

Το 2nd Cyber Security Conference στην Β. Ελλάδα... έρχεται 24 Μαΐου!

ΘΕΜΑ

Είναι γεγονός ότι τη τελευταία 5ετία πλήθος επιχειρήσεων, ακόμη και εταιρειών που θεωρούνταν επαρκώς οχυρωμένες έναντι των κυβερνοαπειλών, έπεσαν θύματα των hackers με ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αλλά και απώλεια εκατοντάδων εργατοωρών. Παράλληλα, η καθιέρωση της τηλεργασίας στην εποχή της Covid-19 δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες ανάγκες στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, γεγονός που ενέτεινε την ανάγκη για προστασία κατά των διαδικτυακών απειλών, υπογραμμίζοντας την αξία του cyber security.

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Networking Cyber Security Conference

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με στελέχη εταιρειών Cyber Security, IT και Πληροφορικής.  Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης και γίνονται με την πρωτοποριακή εφαρμογή του EVENTORA.

Mετά την λήξη του 1st Cyber Security Conference Thessaloniki θα παρατεθεί δείπνο γνωριμίας και συζήτησης (Νetworking Dinner) στο καταξιωμένο Seros Restaurant του Grand Hotel Palace.

Στελέχη των χορηγών – εταιρειών του συνεδρίου καθώς και επαγγελματίες της αγοράς θα έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν εξαιρετικό χώρο, ενώ παράλληλα θα συζητήσουν για θέματα της αγοράς και ενδεχόμενες συνεργασίες, σε πιο κλειστό επαγγελματικό κύκλο.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την θέση σας στο δείπνο εδώ.

Το Cyber Security Conference Thessaloniki 2023 θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

tablet_compressed.jpg

Θεματολογία του Συνεδρίου

conference-room_compressed.jpg
  1. Τι σημαίνει cyber security και γιατί πρέπει να γνωρίζουμε;

  2. Τί είναι το cloud security και πότε είναι απαραίτητο;

  3. Πώς το cyber insurance μπορεί να προστατέψει τις επιχειρήσεις – Τάσεις και προοπτικές

  4. Incident Response – Πώς αντιμετωπίζονται τα περιστατικά επιθέσεων;

  5. Πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη πλάνου αντιμετώπισης περιστατικών;

  6. Βήμα-βήμα η ορθή αντιμετώπιση ενός cyber attack

  7. «Ψηφιακή ηθική» και κυβερνοασφάλεια

  8. Πώς θα επιλέξω συνεργάτη για την διαδικτυακή προστασία της επιχείρησής μου;
  9. Ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους:

Yπεύθυνος: Αριστείδης Βασιλειάδης

Τμήμα Πωλήσεων: Ειρήνη Μπάρδη

2315 311 282 | 694 166 5405

info@innovation-media.gr | sales@innovation-media.gr