ΘΕΜΑ

2nd CYBER SECURITY CONFERENCE THESSALONIKI

24 MΑΪΟΥ 2024
GRAND HOTEL PALACE

«Accelerating the evolution of security »

Κυβερνοασφάλεια σε Πρώτο Πλάνο

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και σωστές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και ακόμη πιο  ενημερωμένο για όλα όσα αφορούν το cyber security και την ασφάλεια των συστημάτων ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Το 2nd Cyber Security Conference στην Β. Ελλάδα... έρχεται 24 Μαΐου!

ΘΕΜΑ

Είναι γεγονός ότι τη τελευταία 5ετία πλήθος επιχειρήσεων, ακόμη και εταιρειών που θεωρούνταν επαρκώς οχυρωμένες έναντι των κυβερνοαπειλών, έπεσαν θύματα των hackers με ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αλλά και απώλεια εκατοντάδων εργατοωρών. Παράλληλα, η καθιέρωση της τηλεργασίας στην εποχή της Covid-19 δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες ανάγκες στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, γεγονός που ενέτεινε την ανάγκη για προστασία κατά των διαδικτυακών απειλών, υπογραμμίζοντας την αξία του cyber security.

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Networking Cyber Security Conference

Το Cyber Security Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Τρείς καινοτομίες στο φετινό Conference!

  • NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!
  • Security App: Μέσω της εφαρμογής που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για το συνέδριο μας θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το συνέδριο, για τους χορηγούς αλλα και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους.
  • Cyber Networking Dinner: Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το πέρας του συνεδρίου θα παρατεθεί γεύμα γνωριμίας μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης αλλα και συνέδρων οι οποίοι θα επιλέξουν να δειπνήσουν μαζί μας. Το γεύμα θα παρατεθεί στο χώρο του καταξιωμένου Serow Restaurant (εντός του ξενοδοχείου) και αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πιο άνετες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Το Cyber Security Conference Thessaloniki 2024 θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

tablet_compressed.jpg
conference-room_compressed.jpg

Θεματολογία του Συνεδρίου

  1. Η εξέλιξη των διαδικτυακών επιθέσεων την τελευταία 3ετία

  2. Πώς το cyber security προστατεύει τις επιχειρήσεις

  3. Cloud εφαρμογές – τί αλλάζει στην ασφάλεια των δεδομένων

  4. Πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει τα δεδομένα της με ένα cyber insurance ασφαλιστήριο.
  5. Σχεδιάζοντας το πλάνο αντιμετώπισης μίας διαδικτυακής απειλής.

  6. Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας

  7. Υπηρεσίες cyber security – Παρουσιάσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και υπηρεσιών

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους:

Yπεύθυνος: Αριστείδης Βασιλειάδης

Τμήμα Πωλήσεων: Ειρήνη Μπάρδη

2315 311 282 | 694 166 5405

info@innovation-media.gr | sales@innovation-media.gr